Teremtő -kreatív- energiák...

...és az ÉletEnergia Készülékek

Copyright. Minden jog fenntartva! www.eletenergia.hu

Létezik egy egyetemes, teremtő, kreatív Energia, amelyből minden dolgok vétettek, amely a maga eredeti alakjában áthatja és betölti az Univerzum minden -hatalmas- terét, és amely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára.

RAD 2400 HD ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek
RAD 2400 HD ÉletErő
Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
Ez az energia -messze- túlmutat időn, téren és anyagon egyaránt.
Ez a misztikus, univerzális erő, az ÉletErő és az ÉletEnergia (csi -chi, qi-, ki, mana, prana, pneuma, od, orgon, elan-vital, bio-energia, kozmikus energia, aura, asztrál-fény, nullpont energia, x-erő, tachion energia, stb., stb.), a lét alapja.
Minden ebből az energiából épül fel és ez hatja át.

Most végre megadatott a -technológiailag is megalapozott- lehetőség, hogy...
             Alkalmazza-, használja fel és hasznosítsa az Univerzum kreatív energiáit!

Minden élőlény számára (lét)szükséges és -egyben- nélkülözhetetlen. Nélküle nincs élet és lehetetlen maga a létezés, valamint bármilyen fejlődés is.

Az ÉletEnergia a Világmindenség lehellete.

A világon minden rezgés, vibrálás, a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló, hömpölygő energiafolyam.

Képzelje el, hogy bírtokában van annak az ERŐnek, mellyel Jövőjét, Életét és Sorsát is -tudatosan- irányíthatja!

Ez az az erő- és energia, melynek segítségével -hathatós és tudatos (fel)használásával, szinte- bármit el lehet érni és meg lehet valósítani, amit célul tűztünk ki!

...Eredeti Életenergia Készülékeink -működésük közben- állandóan és folyamatosan -megszakítás nélkül!- generálják és sugározzák ezt a jótékony, pozitív és kreatív energiát !!
(A megfelelő 'strukturális kapcsolatok' segítségével, pedig, bárhová eljuttathatjuk azt, -szinte- semmilyen veszteség nélkül!)

Felhasználási területe e jótékony energiának szinte végtelen, lehetőségei nincsenek semmilyen módon korlátozva, így -implicit- az ÉletEnergia Készülékek használatának lehetőségei is szinte végtelenek és kifogyhatatlanok, csak a felhasználok fantáziája és a felhasználókban lévő -belső- korlátok szabhatnak határt hatékonyságuknak és felhasználási területeiknek.

Copyright. Minden jog fenntartva!
www.eletenergia.hu